با خرید یکساله سرویس های وبانت تا 20 درصد تخفیف بگیرید

تفاوت وبلاگ با وبسایت چیست؟

تفاوت وبلاگ با وبسایت چیست؟

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که تفاوت وبلاگ با وبسایت چیست؟ شاید برای کسی که زمان زیادی را صرف اینترنت و فضای مجازی کند ، تفاوت های وبسایت و وبلاگ برای آن بسیار واضح باشد. اما بی شک بسیاری افراد هم هستند که هنوز فرق وبلاگ و سایت را به درستی نمی‌دانند یا درک نمی کنند. بنظر شما چرا؟ بدلیل اینکه وبسایت و وبلاگ در نگاه اول ، شباهت های بسیار زیادی با یکدیگر دارند. هر دو به صفحه های اینترنتی اشاره دارند. این شد که ما در وبانت تصمیم گرفتیم برای شفاف سازی این موضوع ، یک مقاله ساده در عین حال پربار در این مورد برای شما عزیزان آماده کنیم. پس اگر تفاوت این دو برای شما هم چندان واضح نیست ، پیشنهاد می‌ کنیم تا آخر این مطلب با ما همراه باشید…

 

وبلاگ چیست؟

به بیان ساده ، وبلاگ یک صفحه اینترنتی برای نوشتن یادداشت‌ ها و مقالات است. در حقیقت وبلاگ را می‌ توان به چشم یک مجله اینترنتی یا روزنامه اینترنتی دید. وبلاگ مجموعه‌ ای از مقالات را در خود قرار داده است. البته این را در نظر بگیرید که وبلاگ ها معمولا دارای دسته بندی نیز هستند و مقالات آن ها در یک یا چند دسته بندی به خصوص قرار می گیرند. به طور معمول وبلاگ از زبانی ساده ، غیر رسمی و غیر سازمانی استفاده می کند. این را هم اضافه کنیم که نوشتن در یک وبلاگ کار چندان دشواری نمی باشد ، تنها باید پیرامون موضوعی که می خواهید درباره آن تولید محتوا کنید دانش کافی داشته باشید.

 

تفاوت وبلاگ با وبسایت چیست؟

چگونه می‌ توانیم یک وبلاگ بسازیم؟

اگر علاقه دارید که نوشته‌ های خود را در اینترنت قرار دهید تا مخاطبان از آن بازدید کنند ، پس بی شک داشتن یک وبلاگ برای شما عزیزان ایده بسیار جذابی به شمار می رود. اما چگونه یک وبلاگ ایجاد کنید؟ برای این امر دو روش وجود دارد :

 

استفاده از وبلاگ‌ ساز های رایگان : در حال حاضر ، سرویس های وبلاگ نویسی فراوانی به زبان فارسی فعال می باشند. این سرویس ها یک وبلاگ رایگان بر روی دامنه خودشان در اختیار شما می‌ گذارند که از طریق آن می‌ توانید مطالب مختلف خود را منتشر کرده و برای مخاطبان خود به نمایش بگذارید.

 

طراحی یک وبلاگ اختصاصی : راه‌ حل دوم که برای افراد سخت گیر و حساس تر مناسب است ، ایجاد یک وبلاگ بر روی دامنه اختصاصی می باشد. هر چند برای این کار باید کمی انرژی و زمان خود را صرف کنید ، اما در عوض شیک و حرفه ای تر به نظر خواهید رسید! برای ایجاد یک وبلاگ اختصاصی شما می‌ توانید از سایت ساز پرتال یا سیستم های مشابه مانند وردپرس استفاده نمایید.

 

تفاوت وبلاگ با وبسایت چیست؟

وبسایت چیست؟

و اما وبسایت! تفاوت اصلی وبسایت با وبلاگ در کار کرد آن ها می باشد. یک وبسایت تنها با هدف نوشتن و تولید محتوا ایجاد نمی‌ شود. شما وبسایت می‌ سازید تا محصولات و خدمات خود را معرفی کنید ، فروشگاه اینترنتی راه‌ اندازی کنید و محصولات خود را به فروش بگذارید. بنابراین این وبسایت شامل صفحات مختلفی مثل صفحه اصلی ، صفحه خدمات یا محصولات ، صفحه درباره ما ، صفحه تماس با ما و … می‌ شود. توجه داشته باشید که وب سایت ها معمولا بخشی به عنوان وبلاگ هم دارند که در آن مطالب و نوشته‌ های آن ها قرار می‌ گیرد. برای مثال : اکنون شما در حال خواندن بخش وبلاگ سایت ما هستید. اما این فقط یک بخش از سایت ما می باشد و صفحات دیگری نیز داریم که در آن ها به معرفی سایت ساز خود و خدمات آن می‌ پردازیم.

 

هدف از طراحی وبسایت چیست؟

حالا بیایید به این سوال پاسخ بدهیم که در چه مواقعی شما نیاز به یک وبسایت دارید.

 

تفاوت وبلاگ با وبسایت چیست؟

نگاهی کلی به تفاوت وبسایت و وبلاگ

اکنون که چیستی و کاربرد هر یک از این دو بخش را مورد بررسی قرار دادیم ، بگذارید باری دیگر به طور خلاصه به تفاوت های آن ها اشاره کنیم :

 

سخن پایانی

اگر فقط به محیطی برای نوشتن مقالات خود نیاز دارید پیشنهاد ما انتخاب وبلاگ می باشد که هم هزینه کمتری خواهد داشت و هم کاربرد آن برای شما بیشتر خواهد بود. شما می‌ توانید این کار را حتی با سیستم‌ های وبلاگ نویسی رایگان هم انجام دهید. تنها مشکل آن ها این است که آدرس شما به صورت زیر دامنه (مثلا my-weblog.blogfa.com) خواهد بود. یا آن که یک وبلاگ حرفه ای با دامنه اختصاصی راه بیندازید که طبیعتا هزینه بیشتری خواهد داشت. اگر به صفحاتی برای ارائه خدمات ، فروش محصولات ، معرفی شرکت خود و … احتیاج دارید ، پیشنهاد ما استفاده از وبسایت می باشد.

 

حال متوجه شدید که تفاوت وبلاگ با وبسایت چیست؟ متخصصان ما در وبانت جذاب ترین وبسایت ها را برای شما عزیزان به ارمغان می آورند. اگر در رابطه با خرید هاستینگ در شیراز و طراحی سایت در شیراز نیاز به مشاوره دارید سریعا با ما تماس حاصل فرمایید.

 

بروزرسانی : 9 مرداد 1401

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *